Veruit de meeste bedrijven zijn opgebouwd volgens de vaste, hiërarchische up-or-out piramide. Nieuwe, jonge en enthousiaste werknemers beginnen onderaan en worstelen zich langzaam naar boven in een proces dat jaren en vaak decennia duurt. Het gewicht van hun mening stijgt naarmate zij de treden van de piramide opklimmen, maar om het klimproces te versnellen — of überhaupt mogelijk te maken  zullen de meesten ervoor kiezen die mening niet zo vaak te uiten of hem aan te passen aan de gevestigde norm. Het resultaat is een door angst beheerste omgeving die kopieergedrag stimuleert, waarin innovatieve, ondernemende en kritische ideeën het onderspit delven.

Ironisch genoeg lijken grote, dure adviesbureaus op het gebied van organisatie en innovatie zelf ook volledig vastgeroest in dezelfde hiërarchie. Bij NewTeam weten we als geen ander dat de wereld waarin we leven te snel verandert voor bedrijven in een dergelijke piramidestructuur. Innovatie is een voorwaarde voor succes en daarvoor is het essentieel dat werknemers en hun ideeën de ruimte krijgen om zich te ontwikkelen. NewTeamers hebben hun strepen verdiend bij een groot aantal bedrijven door in grote en kleine projecten geen blad voor de mond te nemen om op een efficiënte en snelle manier doelen te verwezenlijken. Daarbij hoort niet alleen het delen van meningen en perspectieven, maar ook het creëren van een omgeving die anderen stimuleert ondernemend en innovatief te denken en het funderen van adviezen in grondig onderzoek.

Kennis, kunde en ideeëngeneratie krijgen het gewicht. Gespecialiseerd in de technologische ontwikkelingen en mogelijkheden die de wereld in snel tempo veranderen kunnen onze experts je alles vertellen over innovatie, communicatie, technologie en ondernemerschap. Met hun uitgebreide ervaring in alle denkbare werkvormen en -processen zetten zij zich volledig in om uw project tot een succes te brengen.

Waarom advies van NewTeam?

De toekomst is NewTeam’s core business. We helpen zowel grote organisaties als kleine ondernemingen wegwijs te worden in een wereld die zich kenmerkt door razendsnelle technologische ontwikkelingen. Naast gedreven consultants zijn onze experts ook ambitieuze ondernemers en uitvinders, waardoor zij kennis, ervaring en innovatieve oplossingen combineren in hun adviezen, workshops, trainingen en onderzoek. NewTeam gelooft in een aanpak op maat: afhankelijk van de uitdaging selecteren wij onze beste experts. En hebben we een bepaalde expertise niet in huis? Dan laat ons uitgebreide netwerk ons nooit in de steek. Neem vrijblijvend contact met ons op, want een kennismaking met NewTeam kost niets, maar kan veel opleveren.

Je kunt al onze experts uitnodigen als consultant of spreker. Weet je al of nog niet precies wat je wilt? Neem dan contact met ons op per e-mail, of bel ons: 020 – 20 50 550.