Innovatie. De wereld verandert snel. De ene technologische doorbraak na de andere zorgen voor een exponentieel groeiende hoeveelheid mogelijkheden. Innovatieve bedrijven zijn non-stop op zoek naar nieuwe manieren om klanten de benaderen en te bedienen. Maar wat maakt een idee precies innovatief? En wat maakt een innovatief idee tot een succes?

Onze experts zijn dagelijks op zoek naar de juiste vernieuwingen voor onze klanten en verliezen daarbij bestaande oplossingen en processen niet uit het oog. Innovatie gaat namelijk veel verder dan het bedenken en ontwerpen van vernieuwende producten. Werkwijzen, teams, digitale omgevingen, klantcontact, HR, databeheer, noem het maar: alle aspecten van het bedrijfsleven kunnen verbeterd worden. En zeg eens eerlijk, daar zijn ze ook aan toe. Innovatie begint met een leeg vel en grondige kennis van mogelijkheden en oplossingen. 

Binnen het onderwerp Innovatie spraken onze topsprekers onder andere over:

  • Van Stoommachine tot Smartphone;
  • Welkom in de Nieuwe Wereld: technologie en innovatie;
  • Wij en de Robots: de toekomst van technologie.

Waarom sprekers van NewTeam?

Bij NewTeam hebben we van onze passie ons vak gemaakt. Dat vertaalt zich naar inspirerende lezingen die geen enkel publiek onbewogen laten. Onze sprekers zijn altijd op te hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends binnen hun vakgebied en weten als geen ander de vertaalslag te maken naar zowel kleine groepen als grote zalen vol toeschouwers. Naast uitmuntende sprekers zijn al onze experts ook bevlogen ondernemers, waardoor niet alleen grondige kennis, maar ook uitgebreide ervaring de basis vormt van hun betoog. Wij onderscheiden ons bovendien door iedere opdracht tot in de puntjes voor te bereiden en actief mee te denken in de aanloop naar een evenement. Dat is ook de reden dat onze sprekers zo vaak hoge beoordelingen krijgen.

De experts van NewTeam behoren tot de beste sprekers binnen hun vakgebied. Klik rechts van deze pagina op één van de namen van onze experts. Je kunt ze allemaal uitnodigen als spreker, dagvoorzitter, gastdocent, jurylid of consultant. Weet je al of nog niet precies wat je wilt? Neem dan contact met ons op per e-mail, of bel ons: 020 – 20 50 550.