Hoe ziet de toekomst van de apotheek eruit? Wat is de rol van de huisarts in een door technologie gedefinieerde toekomst? Welke innovaties en technologieën gaan het ziekenhuis zoals we dat nu kennen transformeren? De gezondheidszorg staat een belangrijke tijd te wachten.

Technologische ontwikkelingen gaan razendsnel. Dankzij technologie ondergaan we steeds ingewikkeldere operaties die op steeds minder ingrijpende manieren uitgevoerd kunnen worden. Drones die medicijnen bezorgen, robotarmen die patiënten behandelen, computermodellen die scans analyseren of Big Data modellen die de juiste behandeling voor de juiste persoon vindt: de mogelijkheden zijn nog nooit zo uitgebreid geweest. Iedereen kan tegenwoordig overal en op elk moment medisch advies inwinnen via internet. Het resultaat van deze ontwikkelingen liegt er ook niet om: we leven langer dan ooit.

De oplossingen en gemakken die door technologie worden geboden hebben echter ook een keerzijde. Van wie zijn bijvoorbeeld de data die met sensoren in medische apparaten verzameld worden? Zijn patiëntendossiers wel veilig opgeslagen? En hoe moeten artsen omgaan met ondeskundige mensen die met door het internet gefaciliteerde zelfdiagnoses bepaalde behandelingen eisen?

Met de groei van de hoeveelheid mogelijkheden groeien ook de uitdagingen en vraagstukken waar de gezondheidszorg mee te maken krijgt. NewTeam bijt zich hierin vast om met kennis uit het ondernemerschap, over startups, technologie en innovatie nieuwe inzichten te bieden.

Binnen het onderwerp Gezondheidszorg spraken onze topsprekers onder andere over:

  • De Toekomst van de Apotheek
  • De Toekomst van de Gezondheidszorg
  • Hoe ziet de toekomst van ziekenhuizen er uit?
  • De huisarts van de toekomst
  • Big Data en de Medische Wereld: zorg of zegen?

Waarom sprekers van NewTeam?

Bij NewTeam hebben we van onze passie ons vak gemaakt. Dat vertaalt zich naar inspirerende lezingen die geen enkel publiek onbewogen laten. Onze sprekers zijn altijd op te hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends binnen hun vakgebied en weten als geen ander de vertaalslag te maken naar zowel kleine groepen als grote zalen vol toeschouwers. Naast uitmuntende sprekers zijn al onze experts ook bevlogen ondernemers, waardoor niet alleen grondige kennis, maar ook uitgebreide ervaring de basis vormt van hun betoog. Wij onderscheiden ons bovendien door iedere opdracht tot in de puntjes voor te bereiden en actief mee te denken in de aanloop naar een evenement. Dat is ook de reden dat onze sprekers zo vaak hoge beoordelingen krijgen.

De experts van NewTeam behoren tot de beste sprekers binnen hun vakgebied. Klik rechts van deze pagina op één van de namen van onze experts. Je kunt ze allemaal uitnodigen als spreker, dagvoorzitter, gastdocent, jurylid of consultant. Weet je al of nog niet precies wat je wilt? Neem dan contact met ons op per e-mail, of bel ons: 020 – 20 50 550.