Wanneer is een bedrijf innovatief? Hoe stimuleer je ondernemend en innovatief gedrag binnen een bedrijf? Hoe maak je ruimte voor innovatieve ideeën het realisatieproces daarvan? Om de stap te maken van marktlijder naar marktleider, is innoveren essentieel.

Met een innovatiescan ben je snel op de hoogte van waar je organisatie zich bevindt in termen van innovatie en welke stappen ondernomen kunnen worden om innovatieve ideeën en ondernemend gedrag nog meer te stimuleren. In een klein aantal sessies richten we ons steeds op een ander aspect van de organisatie om een volledig beeld te krijgen van mogelijkheden en uitdagingen. Het benoemen van het beestje is een onmisbare stap, maar een leuk rapport inspireert niemand zo veel als een ervaring. Wij geloven in doen. Daarom koppelen we aan elke sessie een concreet vervolgtraject waar je zelfstandig mee uit de voeten kunt.

De deskundigen van NewTeam hebben uitgebreide ervaring met het adviseren van een breed scala aan organisaties en bedrijven op het gebied van innovatie, ondernemerschap en werkvormen en helpen ook jouw organisatie zich te ontwikkelen tot een inspirerend succesverhaal. 

Waarom advies van NewTeam?

De toekomst is NewTeam’s core business. We helpen zowel grote organisaties als kleine ondernemingen wegwijs te worden in een wereld die zich kenmerkt door razendsnelle technologische ontwikkelingen. Naast gedreven consultants zijn onze experts ook ambitieuze ondernemers en uitvinders, waardoor zij kennis, ervaring en innovatieve oplossingen combineren in hun adviezen, workshops, trainingen en onderzoek. NewTeam gelooft in een aanpak op maat: afhankelijk van de uitdaging selecteren wij onze beste experts. En hebben we een bepaalde expertise niet in huis? Dan laat ons uitgebreide netwerk ons nooit in de steek. Neem vrijblijvend contact met ons op, want een kennismaking met NewTeam kost niets, maar kan veel opleveren.

Klik rechts van deze pagina op één van de namen van onze experts. Je kunt ze allemaal uitnodigen als consultant of spreker. Weet je al of nog niet precies wat je wilt? Neem dan contact met ons op per e-mail, of bel ons: 020 – 20 50 550.