Tussen 1965 en 2016 werden computerchips elke achttien maanden twee keer kleiner, twee keer sneller en twee keer goedkoper. Hoe deze trend zich ook uitvouwt, het effect is duidelijk: technologie ontwikkelt zich razendsnel. Zoals niemand zich op dit moment nog verbaast over tablets en smartphones met indrukwekkende rekencapaciteiten, zo zullen in de toekomst drones en zelfrijdende auto’s het straatbeeld aanvullen zonder iemand nog te doen opkijken.

Technologie maakt het leven makkelijker. Van boekdrukkunst tot eten bestellen vanaf de bank met een app op je smartphone of een horloge dat je sportsessies bijhoudt, alle technologische ontwikkelingen staan in het teken van het versnellen en efficiënter maken van bestaande processen. Technologie schept ongekende mogelijkheden. Startups schieten als paddestoelen uit de grond om met nieuwe technologieën aan de stoelpoten van gevestigde, grote bedrijven te zagen. Hun snelle, flexibele organisatiestructuur en grondige kennis van technologische mogelijkheden biedt ongekend voordeel in de snel veranderende markt.

Technologie is niet weg te denken uit het bedrijfsleven. Het zijn de bedrijven die doelbewust bezig zijn met het onderzoeken en implementeren van nieuwe technologieën die tegenwoordig het meest succesvol zijn. Het snijvlak tussen het bedrijfsleven en technologie is waar de experts van NewTeam zich al sinds jaar en dag mee bezighouden. Zij houden de dagelijkse ontwikkelingen op het gebied van technologie nauwlettend in de gaten en gaan graag met je in gesprek over wat technologie voor jou kan betekenen!

Binnen het onderwerp Technologie adviseerden onze consultants onder andere over:

  • Online/offline strategie;
  • Sociaal platform ontwerp;
  • Robotica op de werkvloer.

Waarom advies van NewTeam?

De toekomst is NewTeam’s core business. We helpen zowel grote organisaties als kleine ondernemingen wegwijs te worden in een wereld die zich kenmerkt door razendsnelle technologische ontwikkelingen. Naast gedreven consultants zijn onze experts ook ambitieuze ondernemers en uitvinders, waardoor zij kennis, ervaring en innovatieve oplossingen combineren in hun adviezen, workshops, trainingen en onderzoek. NewTeam gelooft in een aanpak op maat: afhankelijk van de uitdaging selecteren wij onze beste experts. En hebben we een bepaalde expertise niet in huis? Dan laat ons uitgebreide netwerk ons nooit in de steek. Neem vrijblijvend contact met ons op, want een kennismaking met NewTeam kost niets, maar kan veel opleveren.

Klik rechts van deze pagina op één van de namen van onze experts. Je kunt ze allemaal uitnodigen als consultant of spreker. Weet je al of nog niet precies wat je wilt? Neem dan contact met ons op per e-mail, of bel ons: 020 – 20 50 550.