Hard werken, doorzetten en out of the box denken, daar denk je natuurlijk meteen aan bij ondernemerschap. Maar als we deze clichés vergeten, wat maakt een ondernemer dan eigenlijk een ondernemer? En wat maakt een ondernemer een goede ondernemer? Als je het onze experts op het gebied van ondernemerschap vraagt zegt een inschrijving bij de Kamer van Koophandel, een mooi pak of een strak visitekaartje in ieder geval niks over je kwaliteiten als ondernemer. 

Je hoeft bovendien absoluut geen eigen bedrijf te hebben om ondernemend te zijn, veel belangrijker is hoe je tegen problemen aankijkt en of je soms iets té positief en optimistisch in het leven durft te staan. Je frustraties omzetten in businessmodellen en het nemen van de juiste gecalculeerde risico’s, onze ondernemers vertellen er graag meer over!

Ondernemerschap op de werkvloer

Ondernemerschap heeft meer te maken met het toe-eigenen van uitdagingen en initiatief dan met werken zonder baas. Dat maakt inzichten van gedreven ondernemers extreem waardevol voor ieder bedrijf dat graag de volledige potentie van haar personeel wil benutten. Uit ervaring weten wij dat de wens nieuwe ideeën te realiseren in alle lagen van organisaties aanwezig is, maar dat angsten, traditie en communicatie dit vaak tegenhouden. NewTeamers weten als geen ander hoe bedrijven aan die houdgreep kunnen ontsnappen en helpen ook jouw daar graag bij.

Binnen het onderwerp Ondernemerschap adviseerden onze consultants onder andere over:

  • Het creëren van een ondernemersklimaat op de werkvloer;
  • De perfecte commerciële strategie;
  • Gebruik van technologie voor efficiënte bedrijfsvoering;
  • Bemiddeling met potentiële samenwerkingspartners;
  • Do’s en dont’s voor beginnende projecten.

Waarom advies van NewTeam?

De toekomst is NewTeam’s core business. We helpen zowel grote organisaties als kleine ondernemingen wegwijs te worden in een wereld die zich kenmerkt door razendsnelle technologische ontwikkelingen. Naast gedreven consultants zijn onze experts ook ambitieuze ondernemers en uitvinders, waardoor zij kennis, ervaring en innovatieve oplossingen combineren in hun adviezen, workshops, trainingen en onderzoek. NewTeam gelooft in een aanpak op maat: afhankelijk van de uitdaging selecteren wij onze beste experts. En hebben we een bepaalde expertise niet in huis? Dan laat ons uitgebreide netwerk ons nooit in de steek. Neem vrijblijvend contact met ons op, want een kennismaking met NewTeam kost niets, maar kan veel opleveren.

Klik rechts van deze pagina op één van de namen van onze experts. Je kunt ze allemaal uitnodigen als consultant of spreker. Weet je al of nog niet precies wat je wilt? Neem dan contact met ons op per e-mail, of bel ons: 020 – 20 50 550.