Hoe verkoop je jezelf aan je nieuwe of huidige werkgever of klanten? Hoe onderscheid je je van anderen? Wat heb jij te bieden en waar wil jij mee geassocieerd worden? Jezelf verkopen, dat is waar personal branding om draait. Het ‘verkopen’ van jezelf vereist niet alleen veel zelfkennis, maar ook een strategie.

Het internet speelt een steeds belangrijkere rol bij personal branding en dit biedt veel kansen (mits je deze middelen goed weet in te zetten). Het internet geeft je de mogelijkheid om gevonden te worden en om jezelf te presenteren zoals jij dat wilt. Facebook, LinkedIn en Twitter dienen als een visitekaartje en dat kan jou dus maken of kraken. De eerste stap is voor succesvol (online) personal branding is om gevonden te worden. In Nederland is Google nog altijd marktleider. Ook wereldwijd wordt Google het meest geraadpleegd. Hoe je hier het meeste uit haalt vertellen we je graag!

Bij NewTeam hebben we van onze passie ons vak gemaakt. Dat vertaalt zich naar inspirerende lezingen die geen enkel publiek onbewogen laten. Onze sprekers zijn altijd op te hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends binnen hun vakgebied en weten als geen ander de vertaalslag te maken naar zowel kleine groepen als grote zalen vol toeschouwers. Naast uitmuntende sprekers zijn al onze experts ook bevlogen ondernemers, waardoor niet alleen grondige kennis, maar ook uitgebreide ervaring de basis vormt van hun betoog. Wij onderscheiden ons bovendien door iedere opdracht tot in de puntjes voor te bereiden en actief mee te denken in de aanloop naar een evenement. Dat is ook de reden dat onze sprekers zo vaak hoge beoordelingen krijgen.

Binnen het onderwerp Personal Branding spraken onze topsprekers onder andere over:

  • Google jezelf: je naam is je merk.

De experts van NewTeam behoren tot de beste sprekers binnen hun vakgebied. Klik rechts van deze pagina op één van de namen van onze experts. Je kunt ze allemaal uitnodigen als spreker, dagvoorzitter, gastdocent, jurylid of consultant. Weet je al of nog niet precies wat je wilt? Neem dan contact met ons op per e-mail, of bel ons: 020 – 20 50 550.