Het begon allemaal toen wij door een van de grootste hotelketens ter wereld werden gevraagd om hun internetstrategie te ontwerpen. We ontwikkelden een passie voor de hotelbranche. We bleven in de branche actief, zagen steeds meer kansen en onze werkzaamheden breidden zich uit. We kregen de kans om ons niet alleen te specialiseren in het verbeteren van hotelketens, maar ook te helpen bij het ontwikkelen van een zevensterrenhotelbeleving voor een bekend hotel in Dubai. 

Na jaren van onderzoek hebben we een model ontwikkeld, bestaande uit 600 verschillende kenmerken, om een hotel of hotelketen grondig aan een screening te onderwerpen. Daarbij gebruiken wij speciaal getrainde ‘mystery guests’ die, zonder zichzelf kenbaar te maken of kenbaar te zijn voor het management, ieder aspect van het hotel zullen onderzoeken.

Door gebruik te maken van meerdere mystery guests, ontstaat een gebalanceerd beeld over de staat van het hotel en het personeel, maar bijvoorbeeld ook de communicatie en marketing. Het eindresultaat is een rapport en presentatie, met duidelijke adviezen en een concreet vervolgtraject.

Het rapport

Het rapport laat op gedetailleerd niveau zien hoe het hotel en het personeel scoort, maar ook hoe het hotel presteert ten opzichte van andere hotels in hetzelfde segment en geografische gebied.

De trainingen

Een hotel bestaat uit niets anders dan mensen. En om het hotel beter te laten presteren, is volledige focus op het personeel nodig. Wij werken samen met dé experts in de hospitality-branche om op maat gemaakte trainingen te ontwikkelen en te verzorgen. Met als ultiem doel: een beter hotel. Niet voor niets mochten wij eerder werken voor enkele van de meest gerenommeerde vijfsterrenhotels en -hotelketens. Volgen jullie ook?

Binnen het onderwerp Hotels en Hotelketens adviseerden onze topconsultants onder andere over:

Waarom advies van NewTeam?

De toekomst is NewTeam’s core business. We helpen zowel grote organisaties als kleine ondernemingen wegwijs te worden in een wereld die zich kenmerkt door razendsnelle technologische ontwikkelingen. Naast gedreven consultants zijn onze experts ook ambitieuze ondernemers en uitvinders, waardoor zij kennis, ervaring en innovatieve oplossingen combineren in hun adviezen, workshops, trainingen en onderzoek. NewTeam gelooft in een aanpak op maat: afhankelijk van de uitdaging selecteren wij onze beste experts. En hebben we een bepaalde expertise niet in huis? Dan laat ons uitgebreide netwerk ons nooit in de steek. Neem vrijblijvend contact met ons op, want een kennismaking met NewTeam kost niets, maar kan veel opleveren.

Klik rechts van deze pagina op één van de namen van onze experts. Je kunt ze allemaal uitnodigen als consultant of spreker. Weet je al of nog niet precies wat je wilt? Neem dan contact met ons op per e-mail, of bel ons: 020 – 20 50 550.