Het zal je niet ontgaan zijn: de wereld van gisteren bestaat niet meer. De razendsnelle, technologische ontwikkelingen waarmee we dagelijks te maken krijgen leggen steeds meer mogelijkheden in de handen van de eindgebruiker. Of dat nou klanten, handelspartners of je eigen werknemers zijn; iedereen bevindt zich in dezelfde stroomversnelling.

NewTeam weet als geen ander hoe veranderingen in de samenleving van invloed zijn op de verschillende lagen in organisaties en adviseert grote bedrijven over vernieuwende projecten en veranderingen op de werkvloer. Onze ervaring met technologie, communicatie, innovatie en ondernemerschap maakt NewTeam een flexibele speler die in elke sector een waardevolle bijdrage kan leveren. Als we iets geleerd hebben is het wel dat menselijke aspecten doorslaggevend zijn voor het succes van elk project en daarom mag onderzoek naar de betrokken partijen niet ontbreken. NewTeam heeft veel ervaring opgedaan bij de grootste bedrijven van Nederland in het doen van onderzoek naar stakeholders en draagvlak, en helpt ook jouw bedrijf graag verder om alle neuzen dezelfde kant op te krijgen en van die schoolslag een borstcrawl te maken.

NewTeam doet zowel kwalitatief als kwantitatief onderzoek naar:

  • Doelgroepen
  • Gebruikerservaring
  • Draagvlak

Met gegrond onderzoek adviseerden onze consultants onder andere over:

  • Digitalisering en draagvlak;
  • Innovatie en initiatief op de werkvloer;
  • Gebruikservaring van online platforms;
  • Interne kennisvergaring onder werknemers.

Waarom advies van NewTeam?

De toekomst is NewTeam’s core business. We helpen zowel grote organisaties als kleine ondernemingen wegwijs te worden in een wereld die zich kenmerkt door razendsnelle technologische ontwikkelingen. Naast gedreven consultants zijn onze experts ook ambitieuze ondernemers en uitvinders, waardoor zij kennis, ervaring en innovatieve oplossingen combineren in hun adviezen, workshops, trainingen en onderzoek. NewTeam gelooft in een aanpak op maat: afhankelijk van de uitdaging selecteren wij onze beste experts. En hebben we een bepaalde expertise niet in huis? Dan laat ons uitgebreide netwerk ons nooit in de steek. Neem vrijblijvend contact met ons op, want een kennismaking met NewTeam kost niets, maar kan veel opleveren.

Klik rechts van deze pagina op één van de namen van onze experts. Je kunt ze allemaal uitnodigen als consultant of spreker. Weet je al of nog niet precies wat je wilt? Neem dan contact met ons op per e-mail, of bel ons: 020 – 20 50 550.