De energie die een dagvoorzitter aan de zaal meegeeft kan een evenement maken of breken. Maar wat maakt precies een goede dagvoorzitter? Waar vind ik die? Een goede dagvoorzitter die het publiek weet te boeien en interesse heeft voor het publiek? Zoek niet verder. NewTeam heeft veel ervaring met het dagvoorzitterschap en weet steeds weer precies de juiste snaar bij het juiste publiek te raken.

Alle experts bij NewTeam zijn ook in te zetten als dagvoorzitter. Zij onderscheiden zich door ongekende en precieze voorbereiding. Het doel van de bijeenkomst weten zij als geen ander te doorgronden en om het programma met ononderbroken enthousiasme aan elkaar te rijgen. Kennis is onze heilige graal, daarom doen onze experts uitgebreid research en bereiden zij zich in nauwe samenwerking met de opdrachtgever voor om te komen tot een spectaculair geheel. Ze weten als geen ander de sfeer uit de zaal te proeven en daarop in te spelen. Met een dagvoorzitter van NewTeam hoef je je geen zorgen te maken, zij hebben het programma onder controle en nemen het publiek mee.

Waarom dagvoorzitters van NewTeam?

Bij NewTeam hebben we van onze passie ons vak gemaakt. Dat vertaalt zich naar inspirerende evenementen die geen enkel publiek onbewogen laten. Onze dagvoorzitters zijn altijd op te hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends binnen hun vakgebied en weten als geen ander de vertaalslag te maken naar zowel kleine groepen als grote zalen vol toeschouwers. Naast uitmuntende dagvoorzitters zijn al onze experts ook bevlogen ondernemers, waardoor niet alleen grondige kennis, maar ook uitgebreide ervaring de basis vormt van hun bijdrage. Wij onderscheiden ons bovendien door iedere opdracht tot in de puntjes voor te bereiden en actief mee te denken in de aanloop naar een evenement. Dat is ook de reden dat onze dagvoorzitters zo vaak hoge beoordelingen krijgen.

De experts van NewTeam behoren tot de beste sprekers en dagvoorzitters binnen hun vakgebied. Je kunt al onze experts uitnodigen als spreker, dagvoorzitter, gastdocent, jurylid of consultant. Weet je al of nog niet precies wat je wilt?

Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we je kunnen adviseren over een geschikte dagvoorzitter voor jouw evenement!

[button color=”accent-color” size=”medium” url=”/contactformulier” text=”Contactformulier” color_override=””]