Hoe maak en houd je bestaande organisaties wendbaar? Hoe zorg je ervoor dat ondernemerschap en innovatie een podium krijgen? Bij NewTeam weten we als geen ander hoe snel de wereld om ons heen verandert onder invloed van razendsnelle technologische ontwikkelingen. Mensen hebben wat verandering betreft vaak toch iets meer tijd nodig. Dat is precies waar hem de schoen vaak wringt bij bedrijven en organisaties die mee willen gaan met die nieuwe ontwikkelingen. 

Deskundigen van NewTeam helpen al jaren de meest succesvolle bedrijven hun medewerkers scherp te houden met behulp van trainingen op het gebied van ondernemerschap, innovatie, initiatief nemen, social media, omgang met technologie en persoonlijke ontwikkeling als teamspeler. 

Sessies worden in overleg vanaf de grond opgebouwd om op de beste manier aan alle verwachtingen te voldoen. Natuurlijk putten onze deskundigen daarbij uit hun uitgebreide ervaring als adviseurs, trainers en ondernemers. Of het nou gaat om een vastgeroeste werksfeer die een nieuwe impuls nodig heeft, de wens om net dat beetje extra te kunnen bieden aan de klant, of de behoefte aan verbreding van kennis en persoonlijke ontwikkeling: wij hebben er de perfecte training of workshop voor. Laten we praten!

Waarom NewTeam?

De toekomst is NewTeam’s core business. We helpen zowel grote organisaties als kleine ondernemingen wegwijs te worden in een wereld die zich kenmerkt door razendsnelle technologische ontwikkelingen. Naast gedreven consultants zijn onze experts ook ambitieuze ondernemers en uitvinders, waardoor zij kennis, ervaring en innovatieve oplossingen combineren in hun adviezen, workshops, trainingen en onderzoek. NewTeam gelooft in een aanpak op maat: afhankelijk van de uitdaging selecteren wij onze beste experts. En hebben we een bepaalde expertise niet in huis? Dan laat ons uitgebreide netwerk ons nooit in de steek. Neem vrijblijvend contact met ons op, want een kennismaking met NewTeam kost niets, maar kan veel opleveren.

Klik rechts van deze pagina op één van de namen van onze experts. Je kunt ze allemaal uitnodigen als consultant of spreker. Weet je al of nog niet precies wat je wilt? Neem dan contact met ons op per e-mail, of bel ons: 020 – 20 50 550.