Hoe creëer je een optimale klantbeleving? Welke trends en ontwikkelingen zijn er gaande? Hoe kunnen technologische ontwikkelingen bijdrage aan de klantbeleving? In een wereld waarin de tijd die we face-to-face met elkaar communiceren gehalveerd is ten opzichte van vorige decennia, waarin onze gemiddelde aandachtsspanne met 30% is gedaald en men tegelijkertijd steeds meer verwacht van bedrijven in termen van service en dienstverlening, is het duidelijk dat bestaande modellen en verwachtingspatronen niet langer toereikend zijn.

De ervaring van de klant is het fundament van elk bedrijfsconcept. Toch lijkt dit perspectief niet in elke bedrijfsvoering centraal te staan. Het is een bekend syndroom: door alle nieuwe mogelijkheden die voortvloeien uit technologische ontwikkelingen vergeten bedrijven in hun enthousiasme het doel, en niet het middel voorop te stellen.

Mede door de ontwikkeling van review-websites voor restaurants tot notarissen en de groeiende tendens om ervaringen kenbaar te maken via sociale media is er meer nadruk komen te liggen op het perspectief van de klant. Of het nu gaat om het aanvragen van een nieuw paspoort, het bestellen van verjaardagscadeaus of het inschakelen van een deskundige, men verwacht een frictieloze ervaring.

Hoe deze frictieloze ervaring het beste vormgegeven kan worden, welke technologieën dat doel het beste dienen en hoe je erachter kunt komen wat de klant precies bezighoudt zijn vragen waar onze experts een groot aantal bedrijven en organisaties bij adviseren. Zij gaan graag met u in gesprek om ook de beleving van uw klanten te optimaliseren!

Binnen het onderwerp Klantbeleving adviseerden onze topconsultants onder andere over:

  • Online/offline strategie;
  • Succesvolle webcare;
  • TripAdvisor management;
  • Online sociaal platform ontwerp.

Waarom advies van NewTeam?

De toekomst is NewTeam’s core business. We helpen zowel grote organisaties als kleine ondernemingen wegwijs te worden in een wereld die zich kenmerkt door razendsnelle technologische ontwikkelingen. Naast gedreven consultants zijn onze experts ook ambitieuze ondernemers en uitvinders, waardoor zij kennis, ervaring en innovatieve oplossingen combineren in hun adviezen, workshops, trainingen en onderzoek. NewTeam gelooft in een aanpak op maat: afhankelijk van de uitdaging selecteren wij onze beste experts. En hebben we een bepaalde expertise niet in huis? Dan laat ons uitgebreide netwerk ons nooit in de steek. Neem vrijblijvend contact met ons op, want een kennismaking met NewTeam kost niets, maar kan veel opleveren.

Klik rechts van deze pagina op één van de namen van onze experts. Je kunt ze allemaal uitnodigen als consultant of spreker. Weet je al of nog niet precies wat je wilt? Neem dan contact met ons op per e-mail, of bel ons: 020 – 20 50 550.