Zijn mijn gegevens in mijn mail wel veilig? Hoe bescherm ik mijn bedrijf tegen hackaanvallen? Wat kunnen bedrijven en individuen van hackers leren? Wanneer heb jij voor het laatst je wachtwoord veranderd? Uit onderzoek blijkt dat de meeste mensen hetzelfde wachtwoord gebruiken voor bijna elke dienst en die zelden veranderen. Het helpt ook niet dat wachtwoorden an sich slechts een vertraging opleveren voor kwaadwillenden, en dus niet voor absolute bescherming zorgen. Bovendien is geen enkele software uitgezonderd van lekken en kwetsbaarheden, die met name in verouderde systemen aan het licht komen.

Laten we een fabel de wereld uithelpen: veilig internet bestaat niet. Veilig internet is een illusie die ontstaat uit de angst die gewekt wordt door berichtgeving over onder andere DDoS-aanvallen, gehackte creditcardmaatschappijen en datingsites waarbij grote hoeveelheden gevoelige gegevens op straat komen te liggen. Het wegnemen van deze illusie is de eerste stap richting verantwoord internetgebruik. Grote internetbedrijven als Google en Facebook gaan nog een stap verder: zij nodigen hackers actief uit om hun bij hun diensten in te breken. Hackers ja. Want wie is er beter in het opsporen van lekken en gevoeligheden in een systeem dan iemand die daar zijn passie in gevonden heeft? Onze experts hebben hun sporen verdiend tussen de enen en nullen en zij kunnen daar alles over vertellen.

Binnen het onderwerp Cybercrime spraken onze topsprekers onder andere over:

  • Helpende Hackers: cybercrime en cybersecurity;
  • De Toekomst van Veiligheid.

Waarom sprekers van NewTeam?

Bij NewTeam hebben we van onze passie ons vak gemaakt. Dat vertaalt zich naar inspirerende lezingen die geen enkel publiek onbewogen laten. Onze sprekers zijn altijd op te hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends binnen hun vakgebied en weten als geen ander de vertaalslag te maken naar zowel kleine groepen als grote zalen vol toeschouwers. Naast uitmuntende sprekers zijn al onze experts ook bevlogen ondernemers, waardoor niet alleen grondige kennis, maar ook uitgebreide ervaring de basis vormt van hun betoog. Wij onderscheiden ons bovendien door iedere opdracht tot in de puntjes voor te bereiden en actief mee te denken in de aanloop naar een evenement. Dat is ook de reden dat onze sprekers zo vaak hoge beoordelingen krijgen.

De experts van NewTeam behoren tot de beste sprekers binnen hun vakgebied. Klik rechts van deze pagina op één van de namen van onze experts. Je kunt ze allemaal uitnodigen als spreker, dagvoorzitter, gastdocent, jurylid of consultant. Weet je al of nog niet precies wat je wilt? Neem dan contact met ons op per e-mail, of bel ons: 020 – 20 50 550.