Big Data wordt veelal aangehaald als de toekomst van menigeen organisatie. Van bank tot supermarkt, van gemeente tot goed doel, iedereen wil aan de slag met Big Data. Maar welke voordelen heeft Big Data jouw organisatie eigenlijk te bieden? Hoe helpt Big Data jouw organisatie haar doelstellingen te behalen? En hoe zet je Big Data in zonder privacy uit het oog te verliezen?

Onze sprekers waren al bezig met Big Data voordat het Big Data heette. Dat is ook niet zo raar, want Big Data is simpelweg slim gebruik van grote hoeveelheden data. Het enige verschil zit hem erin dat er steeds meer data beschikbaar is en er meer capaciteit en meer manieren zijn om deze data te verwerken. Daarom is het voor meer organisaties aantrekkelijk geworden met Big Data bezig te gaan. In onze lezingen wordt het publiek meegenomen door allerlei wonderlijke toepassingen van Big Data, maar worden ook de risico’s belicht. Onze sprekers schetsen een evenwichtig beeld over wat Big Data is en kan en zetten het publiek tot nadenken zet.

Waarom sprekers van NewTeam?

Bij NewTeam hebben we van onze passie ons vak gemaakt. Dat vertaalt zich naar inspirerende lezingen die geen enkel publiek onbewogen laten. Onze sprekers zijn altijd op te hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends binnen hun vakgebied en weten als geen ander de vertaalslag te maken naar zowel kleine groepen als grote zalen vol toeschouwers. Naast uitmuntende sprekers zijn al onze experts ook bevlogen ondernemers, waardoor niet alleen grondige kennis, maar ook uitgebreide ervaring de basis vormt van hun betoog. Wij onderscheiden ons bovendien door iedere opdracht tot in de puntjes voor te bereiden en actief mee te denken in de aanloop naar een evenement. Dat is ook de reden dat onze sprekers zo vaak hoge beoordelingen krijgen.

De experts van NewTeam behoren tot de beste sprekers binnen hun vakgebied. Klik rechts van deze pagina op één van de namen van onze experts. Je kunt ze allemaal uitnodigen als spreker, dagvoorzitter, gastdocent, jurylid of consultant. Weet je al of nog niet precies wat je wilt? Neem dan contact met ons op per e-mail, of bel ons: 020 – 20 50 550.