Nieuwsgierigheid is wat ons NewTeam maakt. Onder invloed van technologische ontwikkelingen verandert de samenleving ongekend snel. Onze deskundigen zorgen ervoor dat zij altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen, innovaties en technologieën.

Newteam adviseert 40 van de 100 grootste Nederlandse bedrijven. Wij zijn trots op de kwaliteit die wij leveren. Om die kwaliteit van onze diensten te waarborgen zorgen wij er bij iedere opdracht voor dat de juiste deskundige op de juiste uitdaging zit. Grotere projecten die een team vereisen pakken we aan met de hulp van de beste programmeurs, designers en procesontwerpers uit ons netwerk.

Wij geloven in een aanpak op boardroom-niveau. Het ontwikkelen van een innovatieve visie en het ondernemen van efficiënte stappen naar daadwerkelijke verbeteringen begint namelijk bij de directie. Of wij vervolgens aansluiten bij een directiegesprek of om te tafel gaan met doelgerichte projectgroepen, NewTeamers nemen geen blad voor de mond om ervoor te zorgen dat de voorgelegde uitdagingen zo snel en efficiënt mogelijk tot een succes gebracht worden.

Onze experts helpen grote en kleine bedrijven naar hun volgende succesverhaal. Onderzoek, trainingen, workshops en brainstorms vormen de basis van onze aanpak. Afhankelijk van de vraag, branche en precieze uitdaging hebben we altijd een deskundig en gedreven team voor je klaarstaan.

Bekijk hieronder de onderwerpen waar onze deskundigen experts in zijn of neem direct contact met ons op voor een kennismakingsgesprek!

Pers

Op de kennis en kunde die NewTeam inzet voor het geven van gedegen advies en lezingen wordt regelmatig beroep gedaan door de media. Onze experts helpen journalisten zo de nieuwste ontwikkelingen te verslaan. Op zoek naar een deskundige voor een publicatie? We staan voor je klaar.

Dit vinden wij erg interessant:

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op, want een kennismaking met NewTeam kost niets, maar kan veel opleveren. Klik rechts van deze pagina op één van de namen van onze experts. Je kunt ze allemaal uitnodigen als consultant of spreker. Weet je al of nog niet precies wat je wilt? Neem dan contact met ons op per e-mail, of bel ons: 020 – 20 50 550.