Vormen startups een bedreiging voor gevestigde sectoren? Hoe kunnen bedrijven leren van ambitieuze en inventieve startup-ondernemers? Nieuwe technologieën bieden ongekende mogelijkheden met een ongekend lage financiële drempel. Waar grote, gevestigde bedrijven tijd nodig hebben om te reageren op ontwikkelingen in de nieuwe wereld schieten kleine, flexibele en snelle startups als paddestoelen uit de grond.

Deze technologisch onderlegde en ambitieuze bedrijfjes maken dankbaar gebruik van de nieuwste technologieën — en de traagheid van grote bedrijven deze in te zetten — om op een schaalbare en efficiënte manier een frictieloze en succesvolle dienstverlening op te zetten. De afgelopen jaren is het aantal startups met een waarde van meer dan een miljard dollar explosief gestegen. De vraag is dan ook niet langer óf een bepaalde sector door startups zal worden aangepakt, maar wanneer. Of dit een bedreiging is of juist een zegen hangt volledig af van de houding die de bedrijven in de sector aannemen ten aanzien van deze nieuwe spelers.

Bij NewTeam hebben we van onze passie ons vak gemaakt. Dat vertaalt zich naar inspirerende lezingen die geen enkel publiek onbewogen laten. Onze sprekers zijn altijd op te hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends binnen hun vakgebied en weten als geen ander de vertaalslag te maken naar zowel kleine groepen als grote zalen vol toeschouwers. Naast uitmuntende sprekers zijn al onze experts ook bevlogen ondernemers, waardoor niet alleen grondige kennis, maar ook uitgebreide ervaring de basis vormt van hun betoog. Wij onderscheiden ons bovendien door iedere opdracht tot in de puntjes voor te bereiden en actief mee te denken in de aanloop naar een evenement. Dat is ook de reden dat onze sprekers zo vaak hoge beoordelingen krijgen.

Binnen het onderwerp Startups spraken onze topsprekers onder andere over:

  • FinTech Startups: de bancaire uitdaging;
  • Start je Startup.

De experts van NewTeam behoren tot de beste sprekers binnen hun vakgebied. Klik rechts van deze pagina op één van de namen van onze experts. Je kunt ze allemaal uitnodigen als spreker, dagvoorzitter, gastdocent, jurylid of consultant. Weet je al of nog niet precies wat je wilt? Neem dan contact met ons op per e-mail, of bel ons: 020 – 20 50 550.