Hard werken, doorzetten en out of the box denken, daar denk je natuurlijk meteen aan bij ondernemerschap. Maar als we deze clichés vergeten, wat maakt een ondernemer dan eigenlijk een ondernemer? En wat maakt een ondernemer een goede ondernemer? Als je het onze experts op het gebied van ondernemerschap vraagt zegt een inschrijving bij de Kamer van Koophandel, een mooi pak of een strak visitekaartje in ieder geval niks over je kwaliteiten als ondernemer. 

Je hoeft bovendien absoluut geen eigen bedrijf te hebben om je ondernemend te gedragen, veel belangrijker is hoe je tegen problemen aankijkt en of je soms iets té positief en optimistisch in het leven durft te staan. Je frustraties omzetten in businessmodellen en het nemen van de juiste gecalculeerde risico’s, onze ondernemers vertellen er graag meer over!

Gerelateerd

Binnen het onderwerp Ondernemerschap spraken onze topsprekers onder andere over:

  • Iedereen kan Ondernemen;
  • Hoe word ik Ondernemer?

Waarom sprekers van NewTeam?

Bij NewTeam hebben we van onze passie ons vak gemaakt. Dat vertaalt zich naar inspirerende lezingen die geen enkel publiek onbewogen laten. Onze sprekers zijn altijd op te hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends binnen hun vakgebied en weten als geen ander de vertaalslag te maken naar zowel kleine groepen als grote zalen vol toeschouwers. Naast uitmuntende sprekers zijn al onze experts ook bevlogen ondernemers, waardoor niet alleen grondige kennis, maar ook uitgebreide ervaring de basis vormt van hun betoog. Wij onderscheiden ons bovendien door iedere opdracht tot in de puntjes voor te bereiden en actief mee te denken in de aanloop naar een evenement. Dat is ook de reden dat onze sprekers zo vaak hoge beoordelingen krijgen.

De experts van NewTeam behoren tot de beste sprekers binnen hun vakgebied. Klik rechts van deze pagina op één van de namen van onze experts. Je kunt ze allemaal uitnodigen als spreker, dagvoorzitter, gastdocent, jurylid of consultant. Weet je al of nog niet precies wat je wilt? Neem dan contact met ons op per e-mail, of bel ons: 020 – 20 50 550.