Hoe creëer je een optimale klantbeleving? Welke trends en ontwikkelingen zijn er gaande? Hoe kunnen technologische ontwikkelingen bijdrage aan de klantbeleving? In een wereld waarin de tijd die we face-to-face met elkaar communiceren gehalveerd is ten opzichte van vorige decennia, waarin onze gemiddelde aandachtsspanne met 30% is gedaald en men tegelijkertijd steeds meer verwacht van bedrijven in termen van service en dienstverlening, is het duidelijk dat bestaande modellen en verwachtingspatronen niet langer toereikend zijn.

De ervaring van de klant is het fundament van elk bedrijfsconcept. Toch lijkt dit perspectief niet in elke bedrijfsvoering centraal te staan. Het is een bekend syndroom: door alle nieuwe mogelijkheden die voortvloeien uit technologische ontwikkelingen vergeten bedrijven in hun enthousiasme het doel, en niet het middel voorop te stellen. Mede door de ontwikkeling van review-websites voor restaurants tot notarissen en de groeiende tendens om ervaringen kenbaar te maken via sociale media is er meer nadruk komen te liggen op het perspectief van de klant. Of het nu gaat om het aanvragen van een nieuw paspoort, het bestellen van verjaardagscadeaus of het inschakelen van een deskundige, men verwacht een frictieloze ervaring.

Binnen het onderwerp Klantbeleving spraken onze topsprekers onder andere over:

  • Fastline: service is het nieuwe zwart.

Waarom sprekers van NewTeam?

Bij NewTeam hebben we van onze passie ons vak gemaakt. Dat vertaalt zich naar inspirerende lezingen die geen enkel publiek onbewogen laten. Onze sprekers zijn altijd op te hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends binnen hun vakgebied en weten als geen ander de vertaalslag te maken naar zowel kleine groepen als grote zalen vol toeschouwers. Naast uitmuntende sprekers zijn al onze experts ook bevlogen ondernemers, waardoor niet alleen grondige kennis, maar ook uitgebreide ervaring de basis vormt van hun betoog. Wij onderscheiden ons bovendien door iedere opdracht tot in de puntjes voor te bereiden en actief mee te denken in de aanloop naar een evenement. Dat is ook de reden dat onze sprekers zo vaak hoge beoordelingen krijgen.

De experts van NewTeam behoren tot de beste sprekers binnen hun vakgebied. Klik rechts van deze pagina op één van de namen van onze experts. Je kunt ze allemaal uitnodigen als spreker, dagvoorzitter, gastdocent, jurylid of consultant. Weet je al of nog niet precies wat je wilt? Neem dan contact met ons op per e-mail, of bel ons: 020 – 20 50 550.