Hoe ziet de toekomst eruit? Hoe gaat technologie mijn leven veranderen? Tussen 1965 en 2016 werden computerchips elke achttien maanden twee keer kleiner, twee keer sneller en twee keer goedkoper. Hoe deze trend zich ook ontwikkelt, het effect is duidelijk: technologie ontwikkelt zich razendsnel. Zoals niemand zich op dit moment nog verbaast over tablets en smartphones met indrukwekkende rekencapaciteiten, zo zullen in de toekomst drones en zelfrijdende auto’s het straatbeeld aanvullen zonder iemand nog te doen opkijken.

Technologie maakt het leven makkelijker. Van boekdrukkunst tot eten bestellen vanaf de bank met een app op je smartphone of een horloge dat je sportsessies bijhoudt, alle technologische ontwikkelingen staan in het teken van het versnellen en efficiënter maken van bestaande processen. Startups schieten als paddestoelen uit de grond om met nieuwe technologieën aan de stoelpoten van gevestigde, grote bedrijven te zagen. Hun snelle, flexibele organisatiestructuur en grondige kennis van technologische mogelijkheden biedt ongekend voordeel in de snel veranderende markt. Onze experts houden de dagelijkse ontwikkelingen op het gebied van technologie nauwlettend in de graten en delen hun kennis graag!

Binnen het onderwerp Technologie spraken onze topsprekers onder andere over:

  • Van Stoommachine tot Smartphone;
  • Welkom in de Nieuwe Wereld: innovatie en technologie.

Waarom sprekers van NewTeam?

Bij NewTeam hebben we van onze passie ons vak gemaakt. Dat vertaalt zich naar inspirerende lezingen die geen enkel publiek onbewogen laten. Onze sprekers zijn altijd op te hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends binnen hun vakgebied en weten als geen ander de vertaalslag te maken naar zowel kleine groepen als grote zalen vol toeschouwers. Naast uitmuntende sprekers zijn al onze experts ook bevlogen ondernemers, waardoor niet alleen grondige kennis, maar ook uitgebreide ervaring de basis vormt van hun betoog. Wij onderscheiden ons bovendien door iedere opdracht tot in de puntjes voor te bereiden en actief mee te denken in de aanloop naar een evenement. Dat is ook de reden dat onze sprekers zo vaak hoge beoordelingen krijgen.

De experts van NewTeam behoren tot de beste sprekers binnen hun vakgebied. Klik rechts van deze pagina op één van de namen van onze experts. Je kunt ze allemaal uitnodigen als spreker, dagvoorzitter, gastdocent, jurylid of consultant. Weet je al of nog niet precies wat je wilt? Neem dan contact met ons op per e-mail, of bel ons: 020 – 20 50 550.