Hoe ziet de toekomst van advertenties er uit? Wat is het effect van adblockers op de advertentiemarkt? Welke trends en ontwikkelingen zijn er gaande binnen de advertentiemarkt? Het gebruik van advertentieblockers door een snel groeiende groep internetgebruikers maakt het bereiken van je doelgroep een grote uitdaging. Tegelijkertijd is het een overduidelijk signaal dat het tijdperk van opdringerige pop-ups, advertentiebanners en “slimme” advertenties — denk aan die tas die je ooit in een webshop bekeek en je nu over het hele internet achtervolgt — voorbij is.

Adverteren is niet langer volledig in eigen beheer van bedrijven. Reviewpagina’s bestaan in toenemende mate voor alle denkbare producten en dienstverleningen en krijgen steeds meer gewicht in beslissingen die klanten maken. Steeds meer wordt van bedrijven verwacht dat zij zich vertegenwoordigen op een groot aantal kanalen als Facebook, Twitter en Instagram. Adverteren in de nieuwe wereld vereist kennis en kunde met betrekking tot al deze kanalen en mogelijkheden, maar ook een nieuwe blik op de net zo snel veranderende behoeften van de doelgroep.

Hadden bedrijven in 2008 nog gemiddeld twaalf seconden de tijd om je aandacht te grijpen, inmiddels is de gemiddelde aandachtsspanne gedaald naar acht seconden; minder dan die van een goudvis. De ‘hipste’ manier om mensen te bereiken is via het scherm dat zij gemiddeld 180 keer per dag bekijken: de smartphone. Hoe kun je op dit kleine scherm ervoor zorgen dat je organisatie, dienst of product in een goed daglicht komt te staan? Hoe ga je om met de snelveranderende en steeds veeleisendere wensen van je doelgroep?

Binnen het onderwerp Advertenties op Internet spraken onze topsprekers onder andere over:

  • De toekomst van advertenties op het internet;
  • Adblockers — zegen of vloek?

Waarom sprekers van NewTeam?

Bij NewTeam hebben we van onze passie ons vak gemaakt. Dat vertaalt zich naar inspirerende lezingen die geen enkel publiek onbewogen laten. Onze sprekers zijn altijd op te hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends binnen hun vakgebied en weten als geen ander de vertaalslag te maken naar zowel kleine groepen als grote zalen vol toeschouwers. Naast uitmuntende sprekers zijn al onze experts ook bevlogen ondernemers, waardoor niet alleen grondige kennis, maar ook uitgebreide ervaring de basis vormt van hun betoog. Wij onderscheiden ons bovendien door iedere opdracht tot in de puntjes voor te bereiden en actief mee te denken in de aanloop naar een evenement. Dat is ook de reden dat onze sprekers zo vaak hoge beoordelingen krijgen.

De experts van NewTeam behoren tot de beste sprekers binnen hun vakgebied. Klik rechts van deze pagina op één van de namen van onze experts. Je kunt ze allemaal uitnodigen als spreker, dagvoorzitter, gastdocent, jurylid of consultant. Weet je al of nog niet precies wat je wilt? Neem dan contact met ons op per e-mail, of bel ons: 020 – 20 50 550.