Hoe ziet de toekomst van de bank eruit? Welke trends en ontwikkelingen zijn er gaande binnen de bankensector? Vormen financiële startups een bedreiging of een zegen? Banken behoorden lang tot de grootste en meest invloedrijke organisaties van de moderne samenleving. De recente financiële crisis en razendsnelle technologische ontwikkelingen hebben ervoor gezorgd dat consumenten nieuwe manieren ter beschikking hebben om hun geld te beheren. Zijn de dagen van de traditionele bank geteld?

In de loop van de geschiedenis zijn banken steeds meer op elkaar gaan lijken. Als gevolg daarvan ging tijdens de crisis van 2008 niet alleen het vertrouwen in enkele banken, maar in de hele sector onderuit. Slimme startups maken daar dankbaar gebruik van door met behulp van de nieuwste technologieën financiële diensten aan te bieden die makkelijker, sneller en toegankelijker zijn voor consumenten. Hoe kunnen gevestigde banken, met hun vastgoed, vastomlijnde structuren en reputatie hiermee in de Nieuwe Wereld hun positie veiligstellen?

Binnen het onderwerp de bank van de toekomst spraken onze topsprekers onder andere over:

  • De Bank van de Toekomst;
  • FinTechs: de bancaire uitdaging.

Waarom sprekers van NewTeam?

Bij NewTeam hebben we van onze passie ons vak gemaakt. Dat vertaalt zich naar inspirerende lezingen die geen enkel publiek onbewogen laten. Onze sprekers zijn altijd op te hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends binnen hun vakgebied en weten als geen ander de vertaalslag te maken naar zowel kleine groepen als grote zalen vol toeschouwers. Naast uitmuntende sprekers zijn al onze experts ook bevlogen ondernemers, waardoor niet alleen grondige kennis, maar ook uitgebreide ervaring de basis vormt van hun betoog. Wij onderscheiden ons bovendien door iedere opdracht tot in de puntjes voor te bereiden en actief mee te denken in de aanloop naar een evenement. Dat is ook de reden dat onze sprekers zo vaak hoge beoordelingen krijgen.

De experts van NewTeam behoren tot de beste sprekers binnen hun vakgebied. Klik rechts van deze pagina op één van de namen van onze experts. Je kunt ze allemaal uitnodigen als spreker, dagvoorzitter, gastdocent, jurylid of consultant. Weet je al of nog niet precies wat je wilt? Neem dan contact met ons op per e-mail, of bel ons: 020 – 20 50 550.