Digitaliseren, thuiswerkdagen, tribes, trainingen of innovatieteams zijn ongemerkt ons jargon binnengeslopen. Bedrijven gaan de uitdaging met de stroming maar al te graag op verschillende manieren aan, met wisselend succes. Vaak vergeet men namelijk één van de meest belangrijke vragen te stellen alvorens met een stevige slag van wal te steken: zwemt iedereen wel dezelfde kant op?

Met een draagvlakscan ben je in zeer korte tijd precies op de hoogte van wat er speelt op de werkvloer. Meningen, uitdagingen, knelpunten en ideeën komen in drie korte sessies aan het licht om efficiënte vervolgstappen te definiëren en uw bedrijf naar het volgende succes te helpen waar iedereen op de werkvloer met beide schouders onder staat.

Waarom advies van NewTeam?

De toekomst is NewTeam’s core business. We helpen zowel grote organisaties als kleine ondernemingen wegwijs te worden in een wereld die zich kenmerkt door razendsnelle technologische ontwikkelingen. Naast gedreven consultants zijn onze experts ook ambitieuze ondernemers en uitvinders, waardoor zij kennis, ervaring en innovatieve oplossingen combineren in hun adviezen, workshops, trainingen en onderzoek. NewTeam gelooft in een aanpak op maat: afhankelijk van de uitdaging selecteren wij onze beste experts. En hebben we een bepaalde expertise niet in huis? Dan laat ons uitgebreide netwerk ons nooit in de steek. Neem vrijblijvend contact met ons op, want een kennismaking met NewTeam kost niets, maar kan veel opleveren.

Klik rechts van deze pagina op één van de namen van onze experts. Je kunt ze allemaal uitnodigen als consultant of spreker. Weet je al of nog niet precies wat je wilt? Neem dan contact met ons op per e-mail, of bel ons: 020 – 20 50 550.