Hoe ziet de toekomst van advertenties er uit? Wat is het effect van adblockers op de advertentiemarkt? Welke trends en ontwikkelingen zijn er gaande binnen de advertentiemarkt? Het gebruik van advertentieblockers door een snel groeiende groep internetgebruikers maakt het bereiken van je doelgroep een grote uitdaging. Tegelijkertijd is het een overduidelijk signaal dat het tijdperk van opdringerige pop-ups, advertentiebanners en “slimme” advertenties — denk aan die tas die je ooit in een webshop bekeek en je nu over het hele internet achtervolgt — voorbij is.

Adverteren is niet langer volledig in eigen beheer van bedrijven. Reviewpagina’s bestaan in toenemende mate voor alle denkbare producten en dienstverleningen en krijgen steeds meer gewicht in beslissingen die klanten maken. Steeds meer wordt van bedrijven verwacht dat zij zich vertegenwoordigen op een groot aantal kanalen als Facebook, Twitter en Instagram. Adverteren in de nieuwe wereld vereist kennis en kunde met betrekking tot al deze kanalen en mogelijkheden, maar ook een nieuwe blik op de net zo snel veranderende behoeften van de doelgroep.

Uit onderzoek blijkt namelijk steeds weer dat verschillende generaties fundamenteel anders denken over de toekomst, rijkdom, levensdoelen en de rol van bedrijven daarin. Veel bedrijven onderschatten deze verschillen, waardoor advertenties hun doelgroep missen.  Het overtuigend bereiken van millennials is een puzzel waar menig marketeer het hoofd over breekt, juist omdat zij zo anders in het leven staan dan voorgaande generaties.

NewTeam doet al jaren onderzoek naar wat het verschil maakt tussen generaties en hoe bedrijven en organisaties daarop in kunnen spelen. Het helpt dat we zelf tot die ingewikkelde millennials behoren. Zo adviseren we grote en kleine bedrijven over innovatief adverteren van producten en diensten en in het scheppen van verwachtingen en voldoen aan de behoeften van steeds meer veeleisende doelgroepen. We kunnen er alles over vertellen.

Binnen het onderwerp Advertenties op Internet adviseerden onze topconsultants onder andere over:

  • Jongeren bereiken met beperkt budget;
  • Aandacht genereren voor overheidsinitiatieven;
  • Reputatie op reviewsites als TripAdvisor;
  • Destination marketing: de aantrekkelijke stad.

Waarom advies van NewTeam?

De toekomst is NewTeam’s core business. We helpen zowel grote organisaties als kleine ondernemingen wegwijs te worden in een wereld die zich kenmerkt door razendsnelle technologische ontwikkelingen. Naast gedreven consultants zijn onze experts ook ambitieuze ondernemers en uitvinders, waardoor zij kennis, ervaring en innovatieve oplossingen combineren in hun adviezen, workshops, trainingen en onderzoek. NewTeam gelooft in een aanpak op maat: afhankelijk van de uitdaging selecteren wij onze beste experts. En hebben we een bepaalde expertise niet in huis? Dan laat ons uitgebreide netwerk ons nooit in de steek. Neem vrijblijvend contact met ons op, want een kennismaking met NewTeam kost niets, maar kan veel opleveren.

Klik rechts van deze pagina op één van de namen van onze experts. Je kunt ze allemaal uitnodigen als consultant of spreker. Weet je al of nog niet precies wat je wilt? Neem dan contact met ons op per e-mail, of bel ons: 020 – 20 50 550.