Zijn fysieke filialen nog wel van deze tijd? Hoe ziet het raakvlak eruit tussen het internet en de klantervaring van het bezoeken van een vestiging? Welke diensten kunnen beter online aangeboden worden en welke juist niet? De ongekende mogelijkheden die nieuwe technologie biedt aan bedrijven en organisaties hebben gemaakt dat digitale, online dienstverlening niet weg te denken is uit ons dagelijks leven. Tegelijkertijd worstelen veel ondernemingen met de vraag hoe zij hun dienstverlening het beste vorm kunnen geven en verbeteren met nieuwe technologieën. ‘Online’ laat zich echter lang niet altijd direct vertalen naar ‘beter,’ hebben wij ervaren.

Als de dagen van de fysieke vestiging geteld zijn, hoe kan het dan dat grote, succesvolle bedrijven als CoolBlue en Apple de ene na de andere vestiging openen die dagelijks stormlopen? Het antwoord is niet erg ingewikkeld: dienstverlening. Digitale dienstverlening maakt een bedrijf niet innovatief. Frictieloze dienstverlening wel. Het gaat niet om offline of online, maar om de snelste weg naar de klant.

Binnen het onderwerp E-commerce spraken onze topsprekers onder andere over:

  • Fastline: service is het nieuwe zwart;
  • Do’s & Don’ts in de startup-sector.

Waarom sprekers van NewTeam?

Bij NewTeam hebben we van onze passie ons vak gemaakt. Dat vertaalt zich naar inspirerende lezingen die geen enkel publiek onbewogen laten. Onze sprekers zijn altijd op te hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends binnen hun vakgebied en weten als geen ander de vertaalslag te maken naar zowel kleine groepen als grote zalen vol toeschouwers. Naast uitmuntende sprekers zijn al onze experts ook bevlogen ondernemers, waardoor niet alleen grondige kennis, maar ook uitgebreide ervaring de basis vormt van hun betoog. Wij onderscheiden ons bovendien door iedere opdracht tot in de puntjes voor te bereiden en actief mee te denken in de aanloop naar een evenement. Dat is ook de reden dat onze sprekers zo vaak hoge beoordelingen krijgen.

De experts van NewTeam behoren tot de beste sprekers binnen hun vakgebied. Klik rechts van deze pagina op één van de namen van onze experts. Je kunt ze allemaal uitnodigen als spreker, dagvoorzitter, gastdocent, jurylid of consultant. Weet je al of nog niet precies wat je wilt? Neem dan contact met ons op per e-mail, of bel ons: 020 – 20 50 550.