Meer dan de helft van de studenten in Nederland geeft aan te willen ondernemen. Het aantal eenmanszaken, startups en kleinschalige ondernemingen is de laatste decennia explosief toegenomen. Met behulp van nieuwe technologieën kan iedereen met internet, een idee en de wens die te realiseren zich aan het ondernemersavontuur wagen.

Het aantal verzoeken tot samenwerking van startups en kleine ondernemers aan grote, gevestigde bedrijven is door deze ontwikkeling net zo snel toegenomen. De samenwerking met deze creatieve en ambitieuze ondernemers is voor grote bedrijven bovendien ontzettend interessant om de innovatieve impuls die zij meebrengen. Niet voor niets koopt Google jaarlijks 250 startups op!

Vaak blijkt toch dat grote bedrijven geen eenduidig proces kennen om het contact met potentiële partners in goede banen te leiden. Bovendien weten ondernemers vaak niet waar zij moeten aankloppen om hun idee voor te leggen. Het gevolg: rommelige samenwerkingen en gemiste kansen.

NewTeam organiseert deze communicatiestromen tussen ondernemers en gevestigde bedrijven bij verschillende organisaties in de vorm van regelmatige pitchdagen. Op deze dagen worden ondernemers uitgenodigd hun plannen voor te leggen en vormt NewTeam in nauw overleg met de organisatie een eerste vangnet voor talent. Onze deskundigen hebben hun strepen verdiend in het ondernemerslandschap en weten als geen ander vruchtbare samenwerkingsmogelijkheden in het vroegste stadium te identificeren. Nadat zij het kaf van het koren gescheiden hebben, worden de meest inspirerende ondernemers uitgenodigd om zich aan de organisatie voor te stellen.

Onze ervaring leert dat deze aanpak zorgt voor succesvolle en innovatieve samenwerkingen zonder communicatieve rompslomp en frustraties die vandaag de dag nog te vaak efficiëntie in de weg staan. We vertellen er graag alles over. 

Waarom NewTeam?

De toekomst is NewTeam’s core business. We helpen zowel grote organisaties als kleine ondernemingen wegwijs te worden in een wereld die zich kenmerkt door razendsnelle technologische ontwikkelingen. Naast gedreven consultants zijn onze experts ook ambitieuze ondernemers en uitvinders, waardoor zij kennis, ervaring en innovatieve oplossingen combineren in hun adviezen, workshops, trainingen en onderzoek. NewTeam gelooft in een aanpak op maat: afhankelijk van de uitdaging selecteren wij onze beste experts. En hebben we een bepaalde expertise niet in huis? Dan laat ons uitgebreide netwerk ons nooit in de steek. Neem vrijblijvend contact met ons op, want een kennismaking met NewTeam kost niets, maar kan veel opleveren.

Klik rechts van deze pagina op één van de namen van onze experts. Je kunt ze allemaal uitnodigen als consultant of spreker. Weet je al of nog niet precies wat je wilt? Neem dan contact met ons op per e-mail, of bel ons: 020 – 20 50 550.