Zijn fysieke filialen nog wel van deze tijd? Hoe ziet het raakvlak eruit tussen het internet en de klantervaring van het bezoeken van een vestiging? Welke diensten kunnen beter online aangeboden worden en welke juist niet? De ongekende mogelijkheden die nieuwe technologie biedt aan bedrijven en organisaties hebben gemaakt dat digitale, online dienstverlening niet weg te denken is uit ons dagelijks leven. Tegelijkertijd worstelen veel ondernemingen met de vraag hoe zij hun dienstverlening het beste vorm kunnen geven en verbeteren met nieuwe technologieën. ‘Online’ laat zich echter lang niet altijd direct vertalen naar ‘beter,’ hebben wij ervaren.

Als de dagen van de fysieke vestiging geteld zijn, hoe kan het dan dat grote, succesvolle bedrijven als CoolBlue en Apple de ene na de andere vestiging openen die dagelijks stormlopen? Het antwoord is niet erg ingewikkeld: dienstverlening. Digitale dienstverlening maakt een bedrijf niet innovatief. Frictieloze dienstverlening wel. Het gaat niet om offline of online, maar om de snelste weg naar de klant.

Fastline

Nu vrijwel iedereen bijna altijd verbonden is met internet, zijn de mogelijkheden voor dienstverlening ingrijpend veranderd, maar naast mogelijkheden schept technologische ontwikkeling ook verwachtingen bij de klant. Nooit eerder waren klanten veeleisender dan nu. Bedrijven die klanten te lang in de wacht laten staan krijgen ervanlangs op social media en reviewsites. Het belang van online service mag dan enorm gegroeid zijn, het recept voor succes ligt in de combinatie van face-to-face contact en online service. Frictieloosheid begint met het opheffen van de strikte scheiding tussen digitale en fysieke dienstverlening. Niet online of offline, maar fastline.

Bij NewTeam zijn we altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van dienstverlening. We helpen dan ook meerdere organisaties om de frictieloosheid van hun service te garanderen. In onze adviezen combineren we kennis over technologische innovaties met logica en ervaring. Dat doen we aan de hand van principes en kennis die we ook binnen onze eigen organisatie toepassen.

Binnen het onderwerp E-commerce adviseerden onze topconsultants onder andere over:

  • Succesvolle online/offline strategie;
  • Do’s & Dont’s in de startup-sector.

Waarom advies van NewTeam?

De toekomst is NewTeam’s core business. We helpen zowel grote organisaties als kleine ondernemingen wegwijs te worden in een wereld die zich kenmerkt door razendsnelle technologische ontwikkelingen. Naast gedreven consultants zijn onze experts ook ambitieuze ondernemers en uitvinders, waardoor zij kennis, ervaring en innovatieve oplossingen combineren in hun adviezen, workshops, trainingen en onderzoek. NewTeam gelooft in een aanpak op maat: afhankelijk van de uitdaging selecteren wij onze beste experts. En hebben we een bepaalde expertise niet in huis? Dan laat ons uitgebreide netwerk ons nooit in de steek. Neem vrijblijvend contact met ons op, want een kennismaking met NewTeam kost niets, maar kan veel opleveren.

Klik rechts van deze pagina op één van de namen van onze experts. Je kunt ze allemaal uitnodigen als consultant of spreker. Weet je al of nog niet precies wat je wilt? Neem dan contact met ons op per e-mail, of bel ons: 020 – 20 50 550.