Social media is een ‘hot item’, en dat terwijl wij er heilig van overtuigd zijn dat die term eigenlijk niet écht bestaat. Het zijn mensen, die sociale wezens zijn, en als Twitter, Facebook, LinkedIn en Instagram ‘sociale media’ zouden zijn, dan zou e-mail, de krant, sms en alle andere platforms via welke communicatie tussen mensen plaatsvindt ‘sociaal’ zijn. Toch wordt de term ‘social media’ vaak gebruikt en zijn onze mensen expert op het gebied van deze media die online sociale interactie tussen mensen mogelijk maken. 

Nederland telt ruim 9 miljoen geregistreerde Facebook-accounts, maar liefst 5 miljoen Twitter accounts en 5 miljoen LinkedIn accounts. Social media bevat veel voordelen: het is gratis, je komt makkelijk in contact met je klant, je leert je kant écht kennen en het bereik is groot. De vraag is: zijn deze ‘volgers’ ook daadwerkelijk geïnteresseerd in jouw product of dienst?

Wie denkt dat social media een middel is om berichten de wereld in te verspreiden – lees: eenrichtingsverkeer – heeft het mis. Interactie staat centraal en de klant wil gehoord worden. Social media worden veelal (succesvol) ingezet voor webcare, maar Pinterest en Instagram vereisen een hele andere koers. Beide kanalen worden door consumenten veelal gebruikt om zich te oriënteren op producten, maar sinds de komst van de ‘buy-button’ zijn deze ‘sociale media’ niet weg te denken bij succesvol e-commerce.

Binnen het onderwerp Social Media spraken onze topsprekers onder andere over:

  • De Toekomst van de Advertentie-industrie;
  • Fastline: service is het nieuwe zwart.

Waarom sprekers van NewTeam?

Bij NewTeam hebben we van onze passie ons vak gemaakt. Dat vertaalt zich naar inspirerende lezingen die geen enkel publiek onbewogen laten. Onze sprekers zijn altijd op te hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends binnen hun vakgebied en weten als geen ander de vertaalslag te maken naar zowel kleine groepen als grote zalen vol toeschouwers. Naast uitmuntende sprekers zijn al onze experts ook bevlogen ondernemers, waardoor niet alleen grondige kennis, maar ook uitgebreide ervaring de basis vormt van hun betoog. Wij onderscheiden ons bovendien door iedere opdracht tot in de puntjes voor te bereiden en actief mee te denken in de aanloop naar een evenement. Dat is ook de reden dat onze sprekers zo vaak hoge beoordelingen krijgen.

De experts van NewTeam behoren tot de beste sprekers binnen hun vakgebied. Klik rechts van deze pagina op één van de namen van onze experts. Je kunt ze allemaal uitnodigen als spreker, dagvoorzitter, gastdocent, jurylid of consultant. Weet je al of nog niet precies wat je wilt? Neem dan contact met ons op per e-mail, of bel ons: 020 – 20 50 550.