De wereldbevolking groeit en urbaniseert. Terwijl de vraag naar voedsel toeneemt, daalt het aantal mensen dat zich bezighoudt met het produceren van voedsel. Bovendien hebben we minder ruimte over voor de productie van het voedsel en legt de distributie van ons voedsel grote druk op onze infrastructuur binnen en tussen steden.

En wij mensen, wat doen wij als onze voedselvoorziening zo onder druk staat? Juist, we gooien meer dan één derde van al ons eten weg!

Onze voedselproductie en -distributie moet efficiënter. Hoe kunnen we met actuele informatie over weer, verkeer, voorraden en actuele productie en oogst zorgen voor minder voedselverspilling? Is stadslandbouw een oplossing om onze voedselvoorziening efficiënter te maken? En hoe zorgen we dat onze voedselvoorziening minder kwetsbaar is voor natuurrampen en olietekorten?

Klik rechts van deze pagina op één van de namen van onze experts. Je kunt ze allemaal uitnodigen als spreker, dagvoorzitter, gastdocent of jurylid. Weet je al of nog niet precies wat je wilt? Neem dan contact met ons op per e-mail, of bel ons: 020 – 20 50 550.

Binnen het onderwerp Voedselvoorziening spraken onze topsprekers onder andere over:

De experts van NewTeam behoren tot de beste sprekers binnen hun vakgebied. Klik rechts van deze pagina op één van de namen van onze experts. Je kunt ze allemaal uitnodigen als spreker, dagvoorzitter, gastdocent, jurylid of consultant. Weet je al of nog niet precies wat je wilt? Neem dan contact met ons op per e-mail, of bel ons: 020 – 20 50 550.