Hoe ziet de toekomst van mobiele advertenties eruit? Welke trends en ontwikkelingen zijn er gaande binnen de mobiele advertentiemarkt? Hoe bereik ik mijn doelgroep nu adblockers steeds meer gebruikt worden? Sinds jaar en dag breken marketeers het hoofd over efficiënte advertentiestrategieën. Consumenten laten zich niet vangen in vaste modellen en behoeftes terwijl voorkeuren steeds sneller veranderen onder invloed van technologische ontwikkelingen.

Hadden bedrijven in 2008 nog gemiddeld twaalf seconden de tijd om je aandacht te grijpen, inmiddels is de gemiddelde aandachtsspanne gedaald naar acht seconden; minder dan die van een goudvis. De ‘hipste’ manier om mensen te bereiken is via het scherm dat zij gemiddeld 180 keer per dag bekijken: de smartphone. Hoe kun je op dit kleine scherm ervoor zorgen dat je organisatie, dienst of product in een goed daglicht komt te staan? Hoe ga je om met de snelveranderende en steeds veeleisendere wensen van je doelgroep?

Bij NewTeam hebben we van onze passie ons vak gemaakt. Dat vertaalt zich naar inspirerende lezingen die geen enkel publiek onbewogen laten. Onze sprekers zijn altijd op te hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends binnen hun vakgebied en weten als geen ander de vertaalslag te maken naar zowel kleine groepen als grote zalen vol toeschouwers. Naast uitmuntende sprekers zijn al onze experts ook bevlogen ondernemers, waardoor niet alleen grondige kennis, maar ook uitgebreide ervaring de basis vormt van hun betoog. Wij onderscheiden ons bovendien door iedere opdracht tot in de puntjes voor te bereiden en actief mee te denken in de aanloop naar een evenement. Dat is ook de reden dat onze sprekers zo vaak hoge beoordelingen krijgen.

Binnen het onderwerp Digitale (mobiele) advertenties spraken onze topsprekers onder andere over:

  • De toekomst van de advertentie-industrie.

De experts van NewTeam behoren tot de beste sprekers binnen hun vakgebied. Klik rechts van deze pagina op één van de namen van onze experts. Je kunt ze allemaal uitnodigen als spreker, dagvoorzitter, gastdocent, jurylid of consultant. Weet je al of nog niet precies wat je wilt? Neem dan contact met ons op per e-mail, of bel ons: 020 – 20 50 550.