Tijd voor verandering. In deze workshop leer je op een efficiënte manier je eigen organisatie opnieuw uit te vinden. Door op een creatieve manier afstand te nemen van je werk zal het je verbazen hoe eenvoudig (en leuk!) innoveren kan zijn. De workshop bestaat uit een zelfstandig deel, een intensieve groepssessie en een spectaculaire pitchronde waarin elkaar inspireren centraal staat.

  • Hoe zorg ik voor een innovatieve houding binnen mijn organisatie?
  • Waarom lijkt mijn organisatie vastgeroest in oude patronen?
  • Hoe maak ik mijn bedrijf toekomst-proof?

Innovatie en gevestigde organisaties gaan nog niet vaak genoeg hand in hand. Traditie, verouderde systemen en hiërarchisch denken voorkomen dat organisaties aan oude patronen ontsnappen. De samenleving verandert onder invloed van technologie sneller dan we kunnen begrijpen, waardoor de stabiliteit die deze oude systemen waarborgden niet meer gegarandeerd is.

Om hieraan te ontsnappen is een helicopterperspectief nodig. De workshop richt zich op het vervreemden van de eigen organisatie om er met andere ogen een nieuwe invulling aan te geven. Met onze deskundigen op het gebied van trainingen, innovatie en ondernemerschap hebben we meerdere organisaties mogen helpen om hun enthousiasme en initiatief opnieuw te ontdekken. Geschikt voor groepen van 8 tot 150 man.

Om een omgeving te creëren die innovatie en initiatief stimuleert, helpt NewTeam zowel grote als kleine bedrijven, organisaties en overheden met behulp van prikkelende workshops en trainingen. Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking!