ALGEMENE INFORMATIESpreker

Onbevangen en spreekt niets minder dan de waarheid. Het heeft ook niet veel zin om iets anders dan eerlijk te zijn, als je misschien nog wel 87,8% van je leven tegemoet gaat. Onze benjamin die op een bakfiets verse biologische producten bezorgt bij mensen thuis, in de keuken, of bij bedrijven. In het laatste geval moet hij grote moeite doen om op tijd weer weg te komen, want iedereen praat graag met deze jonge ideeënbus verpakt in doosjes energie en inspiratie. Daarom heeft hij medewerkers in dienst die de besturing van de bakfiets overnemen zodat hij zich kan richten op het inspireren en prikkelen van organisaties en, af en toe, zijn opleiding op het gymnasium. Lacht altijd en heeft meer meisjes dan jongens als vriend op zijn Facebook-pagina. Heeft iets met door de lucht vliegen tijdens het werk, vraag er maar eens naar.

Thijl richtte op 15-jarige leeftijd met hulp van Annemarie van Gaal de biologische bezorgservice Thijl.nl op en was te zien in de documentaire ‘Jong’ van de EO, samen met Bernd Damme. Hij werkt vanuit zijn adviespraktijk voor onder andere Randstad, Corio en KLM.

Thijl’s favoriete onderwerpen

Opleidingsachtergrond

  • Het 4e Gymnasium Amsterdam

Onderscheidingen

  • Eén van de 25 meest succesvolle jonge ondernemers (2011, Sprout, Management Team).

Publieksoptredens

Thijl is betrokken bij KLM’s Meet & Seat.

Een kennismakingsgesprek met Thijl Klerkx kost je niks, maar kan veel opleveren. Of wil je Thijl uitnodigen als spreker, dagvoorzitter of gastdocent? Neem direct contact met ons per e-mail voor het maken van een afspraak. Telefonisch is NewTeam bereikbaar via 020 – 20 50 550.

Want to invite Thijl as a speaker?