Deze juridische vrijdenker maakte furore tijdens zijn periode als voorzitter van de Studentenraad van de Universiteit van Amsterdam. Studeerde Rechtsgeleerdheid en Wijsbegeerte. Bestuurder in hart en nieren en is daarom tijdens zijn studietijd beroepschauffeur geweest. Kwam er vervolgens achter dat hij liever debatten leidt en bestuurders en Raden van Bestuur adviseert.

karsten

Docent en onderzoeker aan de Universiteit van Tilburg. Coördinator van www.nederlandrechtsstaat.nl, kwartiermaker ‘Constitutionele vernieuwing en de rechtsstaat van de toekomst’. Organisator en debatleider van het politieke platform Libertijn. Een uitstekende debatleider.

Richtte tijdens zijn studie deFusie op, een internetmagazine voor opinieartikelen geschreven door jonge academici en experts. Succesvol, want ook na zijn vertrek als hoofdredacteur bleef de groei er in zitten.

Opleidingsachtergrond

  • Rechtsgeleerdheid (Universiteit van Amsterdam);
  • Law Science (McGill University; Communications Law, Literary and Linguistic Approaches to Law, Canadian Charter of Rights and Freedoms and Judicial Review of the Administrative Process);
  • Wijsbegeerte (Universiteit van Amsterdam).