Janne VereijkenJanne Vereijken is ondernemer en innovator in hart en nieren. Vanaf haar tienerjaren schreef ze als bandleider haar eigen muziek en later koos ze 3 studierichtingen om haar honger naar kennis te stillen: Bedrijfskunde, Strategie en Algemene Cultuurwetenschappen. Die combinatie van inhoudelijke kennis en creatief vermogen zijn een goudmijn gebleken voor innoveren op het hoogste niveau.

Janne Vereijken heeft jarenlange ervaring in het boosten van de innovatiekracht van organisaties. Haar visie: innovatie is geen ‘nice-to-have’, het is een ‘must’. Veel technologische, maatschappelijke en economische ontwikkelingen gaan vandaag de dag sneller dan ooit. De klantvraag verandert en de concurrentie zit niet stil. Daarnaast begeleidt Janne strategische innovatieprocessen, gericht op het waardevoller, slimmer en duurzamer maken van producten, diensten en organisaties als geheel. Met als uiteindelijke doel de Nederlandse economie vooruit te helpen.

Ook wordt Janne Vereijken regelmatig gevraagd als jurylid bij innovatiecompetities en is ze uitgeroepen tot Rotterdamse Zakenvrouw van het Jaar 2018. Uit het juryrapport: “Janne maakt indruk met haar lef. Al op jonge leeftijd bouwde ze met visie aan haar onderneming en adviseerde ze bedrijven op het hoogste niveau.”

Janne als spreker

Keynotes van Janne Vereijken zijn voor directeuren, ondernemers en professionals die de innovatiekracht van hun organisatie willen versterken. Janne Vereijken geeft haar brede en genuanceerde visie op innovatie. Ze maakt op doortastende wijze duidelijk welke facetten van belang zijn om innovatie te versnellen, organiseren, stimuleren en onderdeel te maken te maken van het DNA van je organisatie. Aan de hand van herkenbare cases illustreert Janne Vereijken hoe ze samen met ondernemers en bedrijven effectief vorm geeft aan innovatie. Ook geeft ze altijd op maat aanbevelingen voor de specifieke uitdagingen van het aanwezige publiek. Haar presentatiestijl is energiek en enthousiasmerend.

Opleidingsachtergrond

  • Algemene Cultuurwetenschappen (Radboud Universiteit Nijmegen)
  • Strategie (Radboud Universiteit Nijmegen)
  • Bedrijfskunde (Radboud Universiteit Nijmegen)