Janne Vereijken begeleidt organisaties bij de totstandkomingJanne Vereijken van innovaties en met implementeren van innovatiemanagement. Ze biedt uiteenlopende workshops, masterclasses en opleidingen op het gebied van innovatie. Ze zet haar expertise en die van anderen in voor zowel grote organisaties als midden- en kleinbedrijf, profit en non-profit. Daarnaast wordt Janne Vereijken regelmatig gevraagd als jurylid bij innovatiecompetities.

Janne Vereijken vergroot de innovatiekracht van organisaties en begeleidt bij de ontwikkeling van nieuwe strategieën. Het doel is om veerkrachtige organisaties te creëren die in staat zijn om flexibel in te spelen op de kansen en bedreigingen die onze snel veranderende samenleving biedt.

Janne als spreker

Veel technologische, maatschappelijke en economische ontwikkelingen gaan vandaag de dag sneller dan ooit. De klantvraag verandert en de concurrentie zit niet stil. Het is de kunst om continu in te spelen op trends en veranderingen door vernieuwing van strategieën, producten, diensten, processen en business modellen. Innovatie is daarom een ‘must’.

Keynotes van Janne Vereijken zijn voor directeuren, ondernemers en professionals die de innovatiekracht van hun organisatie willen versterken. Janne Vereijken geeft haar brede en genuanceerde visie op innovatie. Ze maakt op doortastende wijze duidelijk welke facetten van belang zijn om innovatie te versnellen, organiseren, stimuleren en onderdeel te maken te maken van het DNA van je organisatie. Aan de hand van herkenbare cases illustreert Janne Vereijken hoe ze samen met ondernemers en bedrijven effectief vorm geeft aan innovatie. Ook geeft ze altijd op maat aanbevelingen voor de specifieke uitdagingen van het aanwezige publiek. Haar presentatiestijl is energiek en enthousiasmerend.

Opleidingsachtergrond

  • Algemene Cultuurwetenschappen (Radboud Universiteit Nijmegen)
  • Strategie (Radboud Universiteit Nijmegen)
  • Bedrijfskunde (Radboud Universiteit Nijmegen)