Regelmatig krijgen we van onze klanten verzoeken om ze te helpen bij het bestrijden van (corporate) identiteitsfraude, en een heel effectief middel om daarbij in te zetten is Twitter (of Facebook/Instagram/etc.) verzoeken om het échte account te zien van het verificatieteken. Het bekende vinkje. Wij hebben veel ervaring met het aanvragen van verified accounts voor verschillende grote bedrijven en overheidsinstellingen en we nemen je aanvraag graag in behandeling.

Het is belangrijk te vermelden dat we geen garantie kunnen geven dat de aanvraag wordt goedgekeurd. De ervaring leert namelijk dat de procedure voor lokale instanties een stuk lastiger is dan aanvragen die worden gedaan voor hoofdaccounts. We helpen jullie dan ook graag met de aanvraag van een geverifieerd account, wij gaan de volledige procedure voor jullie aan voor het vaste bedrag van €399,-. 

Wij verzorgen aanvragen voor geverifieerde accounts/Verified Accounts op de volgende sociale netwerken:

  • Facebook;
  • Twitter;
  • Instagram;
  • Andere netwerken zijn mogelijk op aanvraag.

Op onze dienstverlening zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

Waarom NewTeam?

De toekomst is NewTeam’s core business. We helpen zowel grote organisaties als kleine ondernemingen wegwijs te worden in een wereld die zich kenmerkt door razendsnelle technologische ontwikkelingen. Naast gedreven consultants zijn onze experts ook ambitieuze ondernemers en uitvinders, waardoor zij kennis, ervaring en innovatieve oplossingen combineren in hun adviezen, workshops, trainingen en onderzoek. NewTeam gelooft in een aanpak op maat: afhankelijk van de uitdaging selecteren wij onze beste experts. En hebben we een bepaalde expertise niet in huis? Dan laat ons uitgebreide netwerk ons nooit in de steek. Neem vrijblijvend contact met ons op, want een kennismaking met NewTeam kost niets, maar kan veel opleveren.

Klik rechts van deze pagina op één van de namen van onze experts. Je kunt ze allemaal uitnodigen als consultant of spreker. Weet je al of nog niet precies wat je wilt? Neem dan contact met ons op per e-mail, of bel ons: 020 – 20 50 550.