Hoe scoor je hoger in Tripadvisor? Waarom is een hoge score in Tripadvisor belangrijk? Kun je meer omzet genereren door een hoge score in Tripadvisor? NewTeam biedt Tripadvisor management en consultancy aan gerenommeerde restaurants over de hele wereld. Helpen we u straks ook naar de top 10 te stijgen, meer omzet te genereren en meer tevreden gasten te krijgen? Waarom Tripadvisor management en consultancy?

Restaurantgasten lopen steeds minder vaak spontaan naar binnen. En waarom zouden ze? Met de komst van Tripadvisor wacht er niet langer een verrassing op hun bord, maar gaan ze goed geïnformeerd op pad naar hun ontbijt, lunch of diner. Voor restaurantmanagers en -eigenaren biedt Tripadvisor de mogelijkheid om laagdrempelig complimenten en suggesties af te vangen, ze om te zetten in concrete verbeteringen en het gesprek aan te gaan met uw enthousiaste of juist ontevreden gasten.

Een restaurant dat Tripadvisor op een goede manier inzet verwelkomt meer gasten, genereert meer omzet, maakt meer winst en weet suggesties om te zetten in concrete verbeteringen waardoor gasten met een tevredener gevoel naar huis gaan. En het gaat daarbij niet alleen om gebruikers van Tripadvisor zélf, maar ook mensen die op Google zoeken naar een restaurant om hun geld te besteden en tijd door te brengen want een geoptimaliseerd Tripadvisor-profiel leidt ook tot verbeterde vindbaarheid op Google.

Het optimaal instellen en beheren van een Tripadvisor-profiel, snel en vakkundig reageren op binnengekomen reacties en het verwerken van signalen tot concrete actiepunten is een van onze specialiteiten. Neem nu direct vrijblijvend contact met ons op, en wie-weet staat u straks ook in de top 10 van Tripadvisor en kunt u vele nieuwe, tevreden gasten verwelkomen.

Waarom NewTeam?

De toekomst is NewTeam’s core business. We helpen zowel grote organisaties als kleine ondernemingen wegwijs te worden in een wereld die zich kenmerkt door razendsnelle technologische ontwikkelingen. Naast gedreven consultants zijn onze experts ook ambitieuze ondernemers en uitvinders, waardoor zij kennis, ervaring en innovatieve oplossingen combineren in hun adviezen, workshops, trainingen en onderzoek. NewTeam gelooft in een aanpak op maat: afhankelijk van de uitdaging selecteren wij onze beste experts. En hebben we een bepaalde expertise niet in huis? Dan laat ons uitgebreide netwerk ons nooit in de steek. Neem vrijblijvend contact met ons op, want een kennismaking met NewTeam kost niets, maar kan veel opleveren.

Klik rechts van deze pagina op één van de namen van onze experts. Je kunt ze allemaal uitnodigen als consultant of spreker. Weet je al of nog niet precies wat je wilt? Neem dan contact met ons op per e-mail, of bel ons: 020 – 20 50 550.