Er is geen betere manier om een succesvol evenement te herinneren en de ongelukkige afwezigen een goed beeld te geven van de dag dan met professioneel beeldmateriaal. Niet alleen komt de dag zelf dan nogmaals in positief daglicht te staan, foto- en videoimpressies vormen ook waardevolle visitekaartjes voor toekomstige evenementen.

NewTeam heeft veel ervaring binnen alle facetten van het neerzetten van succesvolle evenementen. Als we het hebben over audio- en videoregistratie weten we precies wat de mogelijkheden zijn en kennen we de beste fotografen en cameraspecialisten. Of het nu gaat om een impressievideo of een uitgebreide fotorapportage, wij zorgen ervoor dat het evenement nog lang na dato geheugd zal worden. Laten we praten!

Waarom NewTeam?

De toekomst is NewTeam’s core business. We helpen zowel grote organisaties als kleine ondernemingen wegwijs te worden in een wereld die zich kenmerkt door razendsnelle technologische ontwikkelingen. Naast gedreven consultants zijn onze experts ook ambitieuze ondernemers en uitvinders, waardoor zij kennis, ervaring en innovatieve oplossingen combineren in hun adviezen, workshops, trainingen en onderzoek. NewTeam gelooft in een aanpak op maat: afhankelijk van de uitdaging selecteren wij onze beste experts. En hebben we een bepaalde expertise niet in huis? Dan laat ons uitgebreide netwerk ons nooit in de steek. Neem vrijblijvend contact met ons op, want een kennismaking met NewTeam kost niets, maar kan veel opleveren.

Neem dan contact met ons op per e-mail, of bel ons: 020 – 20 50 550.