Bram Kanstein had ooit een dokterswens en is daarom begonnen aan de opleiding Geneeskunde. Twee jaar later besloot Bram om zich te verdiepen in zijn passie: de wereld van het internet. Tijdens zijn studie Interactieve Media aan de Hogeschool in Amsterdam, deed hij ervaring op bij de technologie blog The Next Web. Vervolgens kwam hij terecht als product developer bij Tech investeerder Dutch Standard.

Daar liet Bram het niet bij. Met zijn liefde voor start-ups en ondernemen besloot hij om Startup Stash op te richten, een startpagina met 400 bronnen en tools die startups gebruiken tijdens het bouwen van hun product. Met succes! Bij de lancering van de website ging deze gelijk viral. Binnen 48 uur werd de pagina door 35.000 bezoekers bezocht en werden er 230.000 pagina’s bekeken. Dit bleef niet onopgemerkt. Startup Stash werd internationaal bekend en is onder andere genoemd op de bekende websites Business InsiderEntrepeneur en het gerenommeerd tijdschrift Forbes.

FullSizeRender

Hoe kom je aan een idee, hoe werk je dit uit en hoe kom je aan funding? Wat voor fases ga je door en hoe weet je of jouw concept een kans van slagen heeft? Met praktische uitleg en zijn eigen verhaal over het maken en lanceren van zijn eigen product Startup Stash, neemt Bram Kanstein je vol enthousiasme mee naar zijn domein: de wereld van startups.

Zijn passie en kennis voor startups en ondernemen deelt hij regelmatig tijdens lezingen en gastcolleges. Dit heeft hij onder andere gedaan bij het bekende TechStars en investeringsfonds SeedCamp in London. Door zijn expertise wordt hij ook regelmatig gevraagd om in de media te verschijnen. Zo werd hij onder andere geïnterviewd tijdens Van Liempt Live op RTL Z.

Bram’s favoriete onderwerpen

Opleidingsachtergrond

  • Communication & Multimedia Design (Hogeschool van Amsterdam)

Onderscheidingen

  • Golden Dot Award for 12thingstodo.com