Annemarie helpt avontuurlijke organisaties online in de spotlight te zetten door de juiste mensen, middelen en ideeën te introduceren. Als adviseur, ambtenaar en zelfstandig ondernemer heeft ze bijgedragen aan de online ontwikkeling van overheidsorganisaties, van gemeente tot het Rijk en de EU. Samen met haar kennis van commerciële organisaties zorgt dit voor een krachtige combinatie. Als dagvoorzitter en spreker maakt zij volop gebruik van haar ervaring met radio en live tv om de juiste sfeer te laten ontstaan, terwijl de gewenste inhoud voor het voetlicht komt.

‘Ben jij een echt mens?’, is de meest gestelde vraag tijdens Annemarie haar studentenbaan. Op het antwoord ‘Jazeker, u ook?’ volgde meestal een smiley. Als chatassistent op de website van Gemeente Groningen maakte Annemarie kennis met online communicatie en internettechnologie. Binnen de jonge startup werkte ze in een hecht team aan de ontwikkeling en het in de markt zetten van een nieuw product. Sindsdien is ze steeds opnieuw verliefd geworden op het karakter van het web: een verbindende schakel tussen mensen met ontelbare, nog onontdekte mogelijkheden die uitnodigen tot een voortdurende speurtocht. Het overbrengen van de juiste informatie, op het juiste moment is vervolgens een rode draad geworden in haar professionele leven.

Mensen meenemen in een verhaal en enthousiasmeren om een nieuwe stap te wagen geeft haar energie. Ze is daarbij in staat om snel te schakelen tussen techneut en digibeet, stagiair en CEO. Een gezond commercieel inzicht en de mogelijkheid om met creatieve oplossingen te komen zorgt er voor dat ze kansen ziet en deze benut. Het koppelen van technologie aan business vraagt om nieuwsgierigheid, creativiteit, analytisch vermogen, overtuiging en ondernemerschap. Eigenschappen die bij Annemarie duidelijk aanwezig zijn.

Haar tweede liefde is de journalistiek. Als radiopresentatrice voor de Amsterdamse stadszender heeft ze veel ervaring opgedaan om op de juiste momenten spanning op te bouwen, energie te brengen of juist rust te scheppen. In haar rol als dagvoorzitter pakt Annemarie de taak op om de juiste sfeer te geven aan een bijeenkomst of evenement, terwijl de gewenste inhoud voor het voetlicht komt en het verloop van de dag soepel in goede banen wordt geleid. Op basis van de doelgroep, de sprekers en het onderwerp is haar toon informeel en vrolijk, of kiest ze voor een meer serieuze, zakelijke insteek. Samen met de organisatie krijgt het evenement vorm en zorgt Annemarie ervoor dat de dag voor iedereen een succes wordt.