Skip to main content

Lezing; klantervaring doorslaggevend voor succes

By 9 november 2015maart 27th, 2021Actualiteiten, Innovatie, Lezingen

Tijdens het Mobile Repair Event 2015 van Uneto-VNI in Nieuwegein sprak Danny Mekic’ voor specialisten in telefoonreparatie over de snel veranderende wereld waarin we leven en hoe zij daarop kunnen inspelen. Danny schetst een beeld van een snel veranderende toekomst: het einde van het huidige tijdperk met wortels in de industriële revolutie en de opkomst van zich razendsnel ontwikkelende technologieën die een nieuw tijdperk inluiden. Economische veranderingen en de verschuiving van macht naar de crowd zijn ontwikkelingen die worden gesteund en veroorzaakt door technologie.

Bedrijven moeten hierop inspelen volgens Mekic’: langzame, grote bedrijven met rigide procedures en een conservatieve structuur worden langzaam achterhaald. Zij maken plaats voor kleine, flexibele en technologisch vernuftige bedrijven die behendig en snel reageren op de wensen van en veranderingen in de markt. Wat reparatiebedrijven betreft ligt hier volgens Mekic’ een gouden kans: als er steeds meer techniek gebruikt wordt, is er natuurlijk ook steeds meer behoefte aan specialisten die deze technische toepassingen kunnen repareren.

Met de verschuiving van macht naar de eindgebruiker krijgt service en dienstverlening veel meer nadruk, stelt Mekic’. Goede service en klantervaring zijn steeds meer doorslaggevend voor het succes van een onderneming. Klanten met een kapotte telefoon willen die zo snel mogelijk gerepareerd hebben. Het gaat er dan niet om of diegene via internet of een winkel geholpen wordt, maar juist dat dat zo snel mogelijk gebeurt: fastline. Om op deze manier diensten te verlenen en innovatief te werk te gaan, is het belangrijk dat de aanwezige ondernemers de handen ineen slaan, hebben ondernemers elkaar nodig om elkaar te stimuleren en het beste uit zichzelf te halen.

Leave a Reply