Skip to main content

Thijl meeste stemmen in de 1%show

By 9 januari 2012maart 27th, 2021Actualiteiten

De 1%club is een crowdfunding platform dat mensen met slimme ideeën in ontwikkelingslanden verbindt met mensen, geld en kennis over de hele wereld. Het gaat hierbij om duurzame projecten die overal in de wereld de zelfredzaamheid van individuen stimuleren en de levensstandaard verhogen.

De 1%club organiseert maandelijks de 1%show. In deze online live show worden mensen geïnterviewd waarvan de 1%club gelooft dat zij een verschil maken voor onze wereld en daarmee anderen kunnen inspireren. In de 1%show van januari 2012 stond de vraag centraal wie gaat het verschil maken in 2012? In dat kader werden Aart van Veller (Wij Zijn Koel), John Apesos (MetFarm, winnaar TEDxAwards), Josette de Vroeg (Text to Change) en NewTeam-associate Thijl Klerkx gevraagd om in de show toe te lichten hoe zij in 2012 het verschil gaan maken. De kijkers konden stemmen wie zij beschouwen als de changemaker van 2012.

Thijl ontving de meeste stemmen en kreeg daarom van de 1%club een videocamera. Met deze camera gaat Thijl in 2012 zijn vorderingen vastleggen. Dit zal in de komende 1%shows te volgen zijn. De 1%show van januari 2012 is hier terug te kijken. Het interview met Thijl begint in de 64e minuut.

Thijl Klerkx bij de live 1%show

Leave a Reply