Skip to main content

RTL Boulevard: Nieuwe Facebook is onderweg!

By 29 september 2011maart 27th, 2021Actualiteiten, Social Media, Televisie

Facebook is hot en happening, maar ondertussen heeft het sociale media platform in basis al jaren hetzelfde jasje. Tijd dus voor een geheel nieuwe lay-out en nieuwe functies

Social mediagigant Facebook krijgt deze week een ware make-over. Met de enorme concurrentie hijgend in de nek lanceert het platform donderdag een nieuwe versie. “De grootste verandering is dat jouw Facebookpagina een grote tijdslijn wordt”, vertelt internetexpert en NewTeam-partner Danny Mekic in RTL Boulevard van vanavond.

Bekijk hier het item!

3 Comments

 • Hallo,
  Ik zag de uitzending over sociale media in RTL Boulevard. Ik heb interesse om mijn bedrijf via dat medium meer bekendheid te laten krijgen.
  Graag info.

  groetjes,
  Patricia Eyra

 • Annelies Pfann schreef:

  Hai,

  Wanneer gaan ze deze nieuwe versie van facebook, gebruiken. Tot nu toe namelijk nog weinig veranderingen gemerkt. Ook grappig om te zien dat zoveel bedrijven en mensen nog geen idee hebben wat facebook voor hen kan betekenen.

  Gr. AP

  • Danny schreef:

   Hoi Annelies,

   Facebook heeft een vertraging opgelopen met het uitrollen van de nieuwe Facebook Timeline. Als je Timeline sneller wilt ontvangen, dan kun je dat aangeven bij Facebook door je er expliciet voor aan te melden. Dat kan via de volgende site:

   https://www.facebook.com/about/timeline

   Veel succes!

   Hartelijke groet,
   Danny Mekic’

Leave a Reply