Skip to main content

Luchtvaartmaatschappij KLM vanaf nu 24/7 bereikbaar via sociale media op internet

By 18 juli 2011maart 27th, 2021Social Media

Klanten van luchtvaartmaatschappij KLM kunnen vanaf vandaag 24 uur per dag en zeven dagen per week in contact komen met het bedrijf via Facebook, Twitter en Hyves. KLM is hiermee een van de eerste luchtvaartmaatschappijen wereldwijd en grote organisaties in Nederland die deze service biedt.

Bij KLM zijn social media niet meer weg te denken in het contact met de klant. Het blauwe bedrijf is al geruime tijd aanwezig op Facebook en Twitter en onlangs kwam daar – specifiek voor de Nederlandse markt – Hyves bij.

’Volgers’ kunnen er – in Engels en Nederlands – terecht met al hun vragen over hun reizen, zoals bagage, stoelreservering en het omboeken van tickets. Zij krijgen dan binnen één uur antwoord en eventuele problemen worden binnen 24 uur opgelost. Tot voor kort gebeurde dit tussen 8 uur ’s ochtends en 23 uur ’s avonds, maar sinds vandaag kan men 24 uur per dag altijd en overal contact opnemen met KLM en gebruikmaken van de service die KLM haar klanten biedt via deze kanalen.

KLM informeert haar volgers via deze social media ook over het laatste KLM-nieuws en leuke acties. Eerder begon ook ABN Amro met het verlenen van 24-uursdiensten via social media. Het is een niet te stoppen trend dat klantcontacten met grote organisaties steeds meer via online en sociale media plaats zullen gaan vinden. Niet alleen om de klanttevredenheid en -ervaring te verbeteren, maar ook kan het inzetten van deze platforms sterk kostenbesparend werken. NewTeam adviseert je graag!\

Lees ook het artikel op Nu.nl.

Leave a Reply